GENERALS D'ESCOLA

FESTIVAL FI DE CURS

Un any més finalitzem el curs escolar amb la realització del festival de fi de curs.

Enguany el dediquem al projecte Escolta’m on vol donar veu als nens i als nois perquè puguin expressar el que pensen, el que senten, com ho viuen, què els agrada, què els disgusta…

Avui es reprodueix un espai on les emocions es convertiran en un ball.

 COMIAT ALS ALUMNES DE SISÈ

 Com cada any per aquestes dates finalitzeu un nou curs escolar, però aquest és diferent dels altres perquè també acabeu la primària i la vostra etapa en l’escola.

Esperem que al llarg d’aquests nou anys que heu compartit i viscut en el centre hagueu aprés un dels valors més importants en el dia a dia: és el valor de l’esforç, amb ell s’aconsegueix totes les fites que us plantegeu.

I la veritat es que és una cosa molt especial per tots el acomiadar-los: per a ells perquè s'acaba una etapa molt important de la seva vida i per a nosaltres, els seus professors durant tants anys, perquè amb ells es veu plasmat el nostre treball i estem segurs de que els anirà molt bé al llarg de la seva vida ...

Desitjar-vos una molt bona entrada en la nova fase que iniciareu al setembre i recordeu que aquesta escola serà sempre la vostra escola i ens trobareu en tot moment que ho necessiteu.

Això! No és un adeu .... ÉS UN FINS AVIAT !!

201806220231 Copy 

  Programa                      Imatges del Festival                       Imatges entrega d'orles als alumnes de 6è