PREMIS

 

PREMIS

COL·LEGI D'ADVOCATS DE BARCELONA

El col·legi d'advocats de Barcelona convocà el primer concurs de curtmetratges on-line "Yo también tengo derechos" el curs 2009-2010. Amb el curt "El zoo" realitzat pels alumnes de primer de l'escola, i amb la tutorització de la mestra Uxua Fraile, vam rebre el primer premi de la categoria de 6 a 12 anys de Catalunya amb el següent reconeixement:

"Per la seva imaginació, treball en equip, i alta participació de nens i nenes".


 

BALDIRI I REIXAC 2012

La fundació Lluís Carulla convoca cada any els premis Baldiri i Reixac per a l'estímul i reconeixement de l'escola catalana. En la XXXIV edició convocada el curs 2011-2012, la nostra escola, amb l'equip directiu: Carmen Argerich, Ramon Gilabert i Francesc Pon, va rebre un dels premis en la modalitat d'Escoles amb el següent reconeixement:

"A una escola d'educació infantil i primària que ha sofert un important i accelerat creixement en els darrers anys i que ha assolit un merescut prestigi. S'hi treballa la promoció de la lectura entre l'alumnat amb diverses iniciatives que inclouen la lectura diària en tots els nivells educatius. S'hi manté, a més, una especial dedicació a la música i a les arts plàstiques".

Jornada Premis Baldiri Reixac a Balaguer 2013:  Recollida del premi 2012: 

 

 

 

PREMI ALPINO 2013

La casa Alpino convoca els premis Alpino&Klimt. En la segona edició, el curs 2012-2013, els alumnes de segon de l'escola, amb la tutorització de les mestres Carolina Larroya, MªNeus Peiró i Carme Rufach, vam rebre el primer premi de la categoria de primer cicle de primària amb el següent reconeixement:

"Per la divertida i original representació de l'obra per part dels alumnes".